Categories
Megjelenések

A gazdaságvédelmi intézkedések hatásáról beszélt Pásztor Szabolcs a Kossuth Rádióban

A Kossuth Rádió február 17-ei Nap Kérdése műsorában arról volt szó, hogy a fiatalok szja mentessége, hogyan működik Lengyelországban, miért kapott az intézkedés kritikát az ellenzéktől? Vajon a gazdaságvédelmi lépéseknek milyen szerepe volt abban, hogy a vártánál kisebb mértékű volt a gazdasági visszaesés?

Vendégek:
Pásztor Szabolcs Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány vezető elemzője
Szakáli István Lóránd Századvég vezető közgazdásza

A műsor itt hallgatható meg: https://mediaklikk.hu/kossuth-radio/cikk/2021/02/17/a-nap-kerdese-a-gazdasagvedelmi-lepeseknek-milyen-szerepe-volt-abban-hogy-a-vartanal-kisebb-merteku-volt-a-gazdasagi-visszaeses/

Kutatási igazgató | Megjelent írások

Pásztor Szabolcs, habilitált egyetemi docens a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közgazdasági és Nemzetközi Gazdasági Tanszékén. Korábban dolgozott a Magyar Nemzeti Banknál és a Magyar Bankszövetség tanácsadójaként is. Az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítványhoz 2020-ban csatlakozott. Oktatott már többek között Ausztrália, Kína, Belgium, Csehorság, Olaszország, Oroszország, Törökország, a Dél-afrikai Köztársaság, Kenya és Etiópia egyetemein. Fő kutatási területe a gazdasági és pénzügyi átalakulás a fejlődő országokban.

Iratkozzon fel hírlevelünkre