ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_6″ layout=”1_6″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_3″ layout=”2_3″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_6″ layout=”1_6″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy kapcsolatba lép velünk az info@oeconomus.hu címen, az ehhez szükséges személyes adatait (pl. név, e-mail cím) ezzel automatikusan rendelkezésünkre bocsátja. Az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány számára fontos az adatvédelem, így az alábbiakban összefoglaltuk a személyes adatainak kezelésével összefüggő legfontosabb információkat.

Ki kezeli az Ön személyes adatait? A személyes adatokat a Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány (a továbbiakban: Oeconomus) kezeli és a vonatkozó magyar és európai uniós adatvédelmi szabályok (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény; az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről) szerint felel személyes adatainak jogszerű kezeléséért.

Név: Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány

Székhely: 1011 Budapest, SZILÁGYI D. TÉR 7. FSZT 3/A. ajtó

Azonosító: 199039348

Adószám: 19137937-1-41

Az adatkezelés jogalapja: Az Oeconomus adatkezelése az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Az adatkezelés célja: Személyes adatait kizárólag az Ön megkeresésében foglalt kérések teljesítéséhez, kérdéseinek megválaszolásához használjuk fel.

A kezelt adatok köre: Az Ön e-mail címe, valamint azok az adatok, amelyeket Ön a számunkra megküldött elektronikus levélben rendelkezésünkre bocsát.

Mennyi ideig tároljuk az adatait? Személyes adatait a fent meghatározott célhoz igazodó ideig, de legfeljebb 6 hónapig tároljuk. Amennyiben Ön 6 hónapot követően nem lép velünk újra kapcsolatba, adatait ezen időtartam után visszaállíthatatlanul töröljük.

Hozzáférés az adatokhoz: Adataihoz csak az Oeconomus erre kijelölt munkatársa fér hozzá. Bármikor kapcsolatba léphet vele az info@oeconomus.hu e-mail címen.

Hol tároljuk az adatait? Az Ön adatait Magyarország területén tároljuk.

Az Ön jogai:

  • Hozzáférési jog: Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és hozzáférést biztosítunk Önnek az adatkezelés céljával, időtartamával, jogalapjával, a kezelt adatok körével vagy bármely más, személyes adatainak kezelésével összefüggő információhoz.
  • A helyesbítés joga: Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát. A törléshez való jog: Jogában áll kérni, hogy az Oeconomus az általa kezelt, Önre vonatkozó személyes adatot indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll: • ha a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték; • ha Ön tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre; • ha az Ön személyes adatait jogellenesen kezelték; • ha a személyes adatokat az uniós vagy a magyar jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell.
  • A korlátozás joga: Joga van kérelmezni, hogy az Oeconomus korlátozza személyes adatainak kezelését, ha az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi a személyes adatai törlését.

Panasz esetén ide fordulhat: Bármikor kapcsolatba léphet velünk a info@oeconomus.hu e-mail címen. Adatvédelmi munkatársat jelöltünk ki annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatait mindig átlátható és törvényes módon kezeljük. Ha úgy gondolja, hogy az Oeconomus a személyes adataival összefüggésben jogellenesen jár el, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van továbbá adatvédelmi hatósági eljárás keretében panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál. Jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz is fordulhat, a bíróság az ügyben soron kívül jár el.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Iratkozzon fel hírlevelünkre