Categories
Hírek

OeConferencia: 110 éves a magyar családtámogatási rendszer

Tudta, hogy a magyar családtámogatási rendszer immár 110. éve része a hazai állami hozzájárulásoknak? Lenne kedve részt venni egy olyan konferencián, amelyen hazai és nemzetközi előadók értékelik ezt az időszakot? Amennyiben igen, szeretettel hívjuk Önt a 2022. október 17-i, 110 éves a magyar családtámogatási konferencia rendezvényünkre, melynek keretében a hazai és a nemzetközi demográfiai- és családtámogatási trendek vizsgálatán túl, szakmai vita keretében mutatjuk be a mai családtámogatási rendszert.
A konferenciát Varga Judit, Magyarország igazságügyi minisztere nyitja meg. A rendezvény előadói a magyar családtámogatási és demográfiai ágazat megbecsült tagjai, döntéshozók és szakmabeliek egyaránt. A rendezvényt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója zárja a gondolataival a jelenlegi instabil gazdasági helyzetről és a családtámogatások kiemelt szerepéről.  A konferencia részletes programja itt érhető el.
A nemzetközi kitekintéshez két külföldi vendég előadó érkezik hozzánk: Jorge González-Gallarza, a spanyol Fundación Civismo ügyvezetője, valamint Jan Gregor, jogász, a cseh Pro Rodinu (Családért) Szövetség alelnöke.
Helyszín: 1015, Budapest, Csónak utca 1., Lónyay-Hatvany villa színházterem
Időpont: 2022. október 17. (hétfő), 09:00
Részvételi szándékát október 15-ig jelezheti a következő regisztrációs felületen.
Az esemény Facebook bejegyzése itt található.
Megjelent írások

Iratkozzon fel hírlevelünkre